Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Blogs for Fashion

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα blogs που διαβάζω αυτόν το καιρο! Ανήκουν σε γυναίκες που μοιράζονται μαζί μας είτε την καθημερινότητα τους είτε τις γνώσεις τους για την μόδα!!!


1. Wendy's Lookbook:












 Η Wendy έχει φτιάξει ένα πάρα πολύ επαγγελματικό  blog καθώς και ενα πολύ ωραίο channel στο  Youtube (με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου της που της κάνει τέλεια βιντεάκια)!!Εγώ την παρακολούθω γιατί μου αρέσει πολύ ο τρόπος που συνδυάζει τα χρώματα και τα ρούχα της !  http://www.wendyslookbook.com/  http://www.youtube.com/wendyslookbook . SOS!!! Check this one!
http://www.youtube.com/wendyslookbook#p/a/u/0/5LYAEz777AU  είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!


2. Really Petite:









Αυτό το  website  σχεδιάστικε για να βοηθάει τις petite γυναίκες να βρήσκουν ρούχα  στο μεγεθός τους , ακόμα  μας δίνει ωραίες ιδέες για να συνδυάσουμε τα ρούχα μας .  http://www.reallypetite.com/


3.Extra Petite:

lalights2



 






Το Site αυτό είναι όπως και το προηγούμενο. Εδώ  θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα βιντεάκια και άμα έχετε ερωτήσεις μπορείτε να της στείλετε mail, θα σας απαντήσει αμεσως!!
 http://www.extrapetite.com/


4.The Housewife Wannabe:












Το blog αυτό διαφέρει από τα παραπάνω επειδή η blogger μιλάει όχι μόνο για μόδα αλλά και για την καθημερινότητα της. Είναι μία Βραζιλιάνα που μεγάλωσε στην Boston και αφού παντρεύτηκε μετακόμησε στην Guatemala.
http://www.thehousewifewannabe.com/




5. The Daybook:









Το blog αυτό ανήκει στη Sydney, στον άνδρα της Tyson και στο μωράκι τους Everett. Μέσα από το blog της μας παρουσιάζει την καθημερινότητα τους!
http://www.thedaybookblog.com/






 Ελπίζω να σας αρέσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου